Europa-Cornellà, superduel entre aspirants al títol de Lliga

Imprimeix
La Federació Catalana de Futbol ha donat a conèixer el calendari de Tercera Divisió de la temporada 2013-14.

Ahir al migdia es va conèixer el calendari oficial de la Lliga a Tercera Divisió de la temporada 2013-14. Enguany seran cinc equips del Baix Llobregat que representaran el futbol comarcal a la categoria. La gran novetat és el Santfeliuenc, que va assolir l’ascens després de guanyar la promoció davant de El Masnou.

A la primera jornada de Lliga, que començarà el proper 24/25 d’agost, destaca el partit entre l’Europa i el Cornellà en el Municipal del Nou Sardenya. Un duel entre els dos candidats, a priori, a conquerir el títol de Lliga. La resta d’enfrontaments són: Vilassar de Mar-Santfeliuenc, Rubí-Gramenet, Ascó-Vilafranca, Figueres-Palamós, Pobla de Mafumet-Rapitenca, Manlleu-Terrassa, Cerdanyola del Vallès-Masnou, Castelldefels-Santboià i Montañesa-Gavà. La Lliga finalitzarà l’10/11 de maig amb els duels Gavà-Santboià, Castelldefels-Cornellà i Rubí-Santfeliuenc.

Darrers fitxatges

La UE Cornellà ha incorporat el defensa procedent del Sevilla B, Martí Tapia –foto-. El jugador torna a l’entitat verda, ja que la seva formació va ser al club. D’altra banda, el Santfeliuenc ha renovat el defensa Arcos 'Palote', i ha incorporat Nacho Ruiz, defensa procedent del Vic que estava decdit pel Cornellà. Mentrestant, el Gavà puja del juvenil tres jugadors: Aitor Sánchez, Adrià Grau i Sergio López.

Marçal Fontanals / Foto: UEC