Gabriel Teodoro i Josep Maria Mestre, triomfen amb Catalunya

Imprimeix
El primer és el president del Club Handbol Sant Vicenç dels Horts I el segon l’entrenador del sènior i de la base.

El president del Club Handbol Sant Vicenç Gabriel Teodoro i l’entrenador del sènior i infantil masculí i cadet femení, Josep Maria Mestre van aconseguir l’or amb la selecció catalana cadet masculina d’handbol que ha disputat el Campionat d’Espanya de Seleccions Territorials d’Handbol que va tenir lloc a Zamora.

Josep Maria és entrenador de la selecció, i Gabriel, el delegat i cap d’expedició de la delegació catalana. El títol el van aconseguir després de vèncer a la final a la selecció de Castella i Lleó per 39 a 31.

Amb aquest títol sumen tres medalles d’or (Almeria 2010, Múrcia 2012 i Zamora 2013) i una d’argent (Càceres 2011) en les seves participacions als Campionats d’Espanya en els que han participat. A més de la medalla d'or aconseguida el mes de gener per Gabriel amb la Selecció Catalana Juvenil masculina a Vigo.

Els altres tres representants vicentins amb la selecció catalana d’handbol; Bernat Colomer coordinador de l’Handbol Sant Vicenç i entrenador de la selecció catalana cadet femenina, i Alba Almansa i Rocío Parra jugadores del club, no van aconseguir finalment la medalla en perdre per 32 a 31 davant la selecció de Canàries en el partit per al 3r i 4t lloc.

Marçal Fontanals / Foto: ASVH