Suzuki Català-No Limits es queda sense el setè títol

Els molinencs van abandonar les 24 Hores de Motociclisme de Resistència per un problema mecànic quan anaven segons.

L’equip molinenc va haver d’abandonar la cursa a falta d’unes quatre hores i mitja per al final de la cursa després de protagonitzar dues remuntades espectaculars. Fins aquells moments eren segons –havien fet 589 voltes- i optaven a guanyar les 24 Hores de Motociclisme per setena vegada.

El problema ha estat un trencament de motor de la seva Suzuki GSX-R 1.000. Pocs minuts abans havien aconseguir col·locar-se en segona posición de la general quan Xavier del Amor avançava el francés Dylan Buisson, de l’equip Team Enduranfe Hall Motos 2). Els contratemps han estat molts durant la competició: un sensor d’oli, la barra de la suspensió de la direcció, problemes de pressió en una de les rodes, les manetes de gas que es desprenien i fins i tot una caiguda de matinada. Tanmateix, els pilots Víctor Casas, Xavier del Amor, Greg Junod i Gwen Giabbani van poder remuntar cada vegada.

“Tot l’equip ha quedat molt tocat per aquesta manera d’acabar la nostra participació, tot i que som conscients que és part del joc. Però aquest any sembla que la mala sort no ens ha deixat en cap moment”, van explicar els responsables de l’equip Suzuki Català-No Limits mitjançant un comunicat.

El guanyador de l’edició d’enguany va ser l’equip Yamaloube Folch Endurance format per Dani Ribalta, Pedro Luis Vallcaneras, Arturo Tizón i David Checa. Cal recordar que la prova motociclista, que arribava a la seva dinovena edició, s’ha celebrat al Circuit de Catalunya de Montmeló del 5 al 7 de juliol.

Marçal Fontanals / Foto: FCM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
172

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix