Comas i Gómez, campions a la 34a Cursa de Pallejà

Ait Kamouch i Riera guanyen la segona edició de la Gavà Nit Run en la distància dels deu quilòmetres.

Avui s’ha celebrat la 34ª edició de la Cursa de Pallejà amb la participació de més de 500 atletes –foto- i un recorregut de deu quilòmetres. El vencedor d’enguany, en la categoria masculina, ha estat Jordi Comas, del Club Athletic Track Bikila, amb un temps de 31’45. Abdeslam El Quahabi (JA Sabadell, 32’24’’) i Saito Hach (Spinning Martorell, 34’53’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, la guanyadora ha estat Jackeline Gómez, del Trotaplanas, amb 42’50’’, seguida d’Elisa Rafales (Fisiophi, 44’36’’) i Meritxell Campos (Esports Bruc, 44’45’’). A la distància dels 5 km, amb uns 150 participants, els guanyadors van ser Óscar Rodríguez (CA Calella, 16’16’’), en la categoria masculina, i Délia Monterrubio (Triatló Viladecans, 20’12’’), en la femenina.

D’altra banda, l’independent Abderraman Ait Kamouch es va imposar a la II Gavà Nit Run, en la distància dels deu quilòmetres, amb un registre de 31’56’’. La prova va acollir més de 850 participants. Radouane Nouar (independent, 31’56’’) i Juan Manuel Álvarez (independent, 33’00’’) van ser segon i tercer respectivament. Yolanda Riera (independent), amb un temps de 42’20’’ es va imposar en la categoria femenina, seguida de Mary Marcos (La Salle Triatló, 43’12’’) i Mercedes Moller (independent, 44’27’’). Mentre, a la distància dels 5 km, el vencedor masculí va ser Miguel Ángel González (Triathlon-Accura Running, 16’54’’), i en la categoria femenina Elisa Melilli (independent, 18’39’’). Van participar prop dels 500 atletes.

Marçal Fontanals / Foto: Cepiblog