Marc Gasol rep la Medalla al Mèrit Esportiu de San Boi

Imprimeix
El lliurament de la distinció va ver al marc de l’acte de reconeixement als èxits assolits per l’esport santboià.

El Parc de la Muntanyeta de Sant Boi de Llobregat va ser l’escenari de l’acte de reconeixement als èxits assolits per l’esport santboià durant aquesta temporada. Un esdeveniment que va aplegar totes les entitats esportives locals. Gairebé seixanta esportistes i 36 equips de diferents modalitats han aconseguit èxits individuals, han ascendit de categoria o va assolir una fita rellevant. Tots ells van rebre la seva distinció.

Sens dubte però, el gran protagonista de la vetllada va ser el jugador del Memphis Grizzlies de l’NBA, Marc Gasol. El pivot santboià va rebre la Medalla al Mèrit Esportiu de Sant Boi de Llobregat de mans de l’alcalde de la ciutat, Jaume Bosch. “És un fet bonic que no t’ho imagines quan ets petit, i quan passa ho agraeixes a tothom. El bàsquet s'acabarà algun dia, però Sant Boi és i serà casa meva". La distinció, concedida pel Ple municipal per unanimitat, reconeix la trajectòria esportiva de Marc Gasol i la contribució a la projecció internacional del nom de Sant Boi.

Marc Gasol va fer un recorregut a peu pel carrer de Baldiri Aleu, on més de 220 nens i nenes participaven en l'activitat Bàsquet al Carrer. Després va rebre la medalla de mans de l'alcalde a l'amfiteatre del Parc de la Muntanyeta, en un escenari on es va retrobat amb la seva primera entrenadora i els companys de l'equip en què jugava de petit a l'Escola Llor. L'acte de lliurament va ser conduit pel periodista de TV3 Jordi Robirosa.

El jugador de bàsquet és el tercer destinatari de la Medalla al Mèrit Esportiu de Sant Boi, que fins ara només havien rebut el seu germà Pau Gasol (2002) i l'atleta Constantí Miranda (1987).

Marçal Fontanals / Foto: ASBLL