El CB Viladecans júnior, campió d’Espanya de softbol

El CBS Sant Boi va finalitzar primer a la desena edició del Torneig Internacional Pedro García de beisbol.

El Camp de Softbol del Poliesportiu Cerro del Telégrafo de Rivas Vaciamadrid (Madrid) va acollir una nova edició del Campionat d’Espanya de beisbol en categoria júnior femení. Una competició on van participar el Projecte Softball Gavanenc i el CB Viladecans. Precisament el conjunt viladecanenc, que va finalitzar invicte, es va proclamar campió després de vèncer a la final l’amfitrió, el Dridma Rivas CdD per un clar 4 a 10. Mentre, les gavanenques van acabar en tercera posició gràcies a la seva victòria davant del CBS Cambre d’A Corunya per 8 a 0.

D’altra banda, el CBS Sant Boi –foto- es va proclamar campió de la desena edició del Torneig Internacional Pedro García 2013 de beisbol de categoria cadet –foto- que es va celebrar aquest passat cap de setmana. Els del Baix Llobregat es va n imposar al Montpellier Barracudas per 3 a 9. El CB Barcelona i el Segano Milano van ser tercer i quart respectivament. Mentre, paral·lelament es va celebrar el 24è Torneig Internacional Vila de Gavà al camp de Can Torelló tant en categoria aleví com infantil.