Doblet viladecanenc a la Diada de l’Atletisme Català

Imprimeix
Beatriz Pascual i Carles Castillejo seran guardonats com a millors atletes catalans de la temporada 2012.

Demà dijous 4 de juliol, la Federació Catalana d'Atletisme organitza la Diada de l'Atletisme Català, que enguany varia el format de nit passant a ésser un lliurament de premis en horari de tarda i vespre. La celebració, que aquest any arriba a la vint-i-dosena edició, es realitzarà a la Sala d'Actes de l'Edifici Docent del Consell Català de l'Esport a Esplugues de Llobregat a partir de les 19,00 hores.

La Diada reuneix a tots els que formem part de la gran família atlètica catalana per fer la tradicional concessió de premis i guardons a les persones que, en mèrit al seu treball i dedicació, hagin estat mereixedores de públic reconeixement. Durant la festa es lliuraran els premis als Millors Atletes Catalans de la temporada 2012, els Trofeus als Clubs Campions de Catalunya a l'aire lliure 2012 i a la pista coberta 2013. També farem un públic reconeixement, als entrenadors personals dels millors atletes 2012 i als atletes que han batut un rècord de Catalunya Absolut i les Insígnies als jutges per diversos mèrits.

Els premis als millors atletes catalans de la temporada 2012 han estat pels viladecanencs Beatriz Pascual i Carles Castillejo, que van protagonitzar una gran temporada, destacant sobretot el diploma olímpic de Londres, el títol estatal de 10 km i el rècord d'Espanya de 5 km aconseguits per la marxadora barcelonina, i el tercer lloc a la Copa d'Europa de 10.000 metres, la cinquena posició de l'europeu de Hèlsinki i el títol estatal de cros, assolits per Carles Castillejo.

Redacció / Foto: PS