Suzuki Català-No Limits buscarà la setena victòria a Montmeló

L’equip molinenc de motociclisme participarà, un any més, a les 24 Hores de Catalunya on es el vigent campió. />

Torna les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, que tindrà lloc al Circuit de Catalunya de Montmeló del 5 al 7 de juliol, i comptarà enguany amb un total de 52 equips. Entre els quals no hi faltarà el Suzuki-Català No Limits de Molins de Rei, guanyador sis cops d’aquesta mítica prova de motor.

Cal recordar que el vencedor de l’edició del 2012 va ser precisament Suzuki Català–No Limits, que intentarà igualar el nombre de triomfs del seu etern rival amb Victor Casas, Xavi del Amor –que va sumar el seu primer punt debutant al Campionat del Món de MotoGP com a substitut d’un pilot lesionat al Gran Premi Aperol de Catalunya–, Greg Junod i Gwen Giabbani sobre la Suzuki GSX-R 1000.

Les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme tenen entrada gratuïta durant tot el cap de setmana, del 5 al 7 de juliol, amb accés al pàdoc obert a tothom, on es podrà contemplar l’autèntic ambient de la resistència. A més, el dissabte abans de l’inici de la cursa els aficionats podran fer la visita al pit-lane (entre les 12h i les 12.45h).

Marçal Fontanals / Foto: FCM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix