Escribano i els germans Galcerán, guanyadors a la Nit de l’Esport

Imprimeix
Sant Esteve Sesrovires va celebrar la sisena edició on es van aplegar totes les entitats esportives locals.

El passat dissabte 29 de juny es va celebrar al sisena edició de la Nit de l’Esport de Sant Esteve Sesrovires. L’escenari va tornar a ser la Pista Coberta Francesc Castellet on les entitats esportives locals es van aplegar en un acte que va voler ser un reconeixement al treball que realitzen clubs i esportistes locals. Enguany, la futbolista Ana Maria Escribano va ser escollida com a millor esportista absoluta femenina; i els també futbolistes Marc i Sergi Galceran –foto- ho van ser en la categoria absoluta masculina.

Ana Maria Escribano es va formar com a esportista en l’Escola Municipal de Futbol. Des de fa 15 anys forma part de l’equip sènior femení del FC Barcelona. Actualment és la capitana de l’equip, que es va proclamar campió de la Lliga espanyola Per a la propera temporada ha fitxat per a un equip de la Primera Divisió d’Islàndia.

Els germans Marc i Sergi Galceran són dos jugadors claus del conjunt sènior del FC Sant Esteve, un equip que aquest any ha quedat primer i ha aconseguit l’ascens a la Segona Catalana. Des de fa molts anys, Marc Galceran està molt implicat en la vida esportiva i social de Sant Esteve. Igual que el seu germà, Sergi Galceran viu molt l’esport local des de la seva responsabilitat de coordinador de l’Escola Municpal de Futbol.

La Nit de l’Esport també va ser un reconeixement als equips i esportistes de l’esport base, així com als tècnics i a totes aquelles persones que han fet una contribució especial a favor de l’esport sesrovirenc.

Marçal Fontanals / Foto: AC