Jordi Simon guanya la Cursa de Sant Joan Despí

El ciclista del Coluer Bicycles-Bike es va imposar a la categoria elit, mentre que Marc Almeda ho va fer a la sots 23.

Aquest dissabte es va celebrar la LXVII Cursa de la Festa Major de Sant Joan Despí. El vencedor en la categoria elit va ser Jordi Simon, del Coluer Bicycles-Nike, amb un temps de 2h11’52’’. Francesc Gironés (Coluer Bicycles-Bike, 2h12’13’’) i Juan de Dios González (Inverse-Serman Port, 2h12’57’’) van ser segon i tercer respectivament. Mentre, en categoria sots 23 el primer va ser Marc Almeda, del CKT-Novatec, amb un registre de 2h18’42’’, seguit de Marc Iturralde (Terra Bike Tours Club, 2h18’42’’). Per equips, el guanyador va ser Inverse-Serman Port.

La prova, organitzada per al CC Sant Joan Despí, està integrada a la Copa Critèrium elit i sots 23 i va tenir sortida des de l'Avinguda Mare de Déu de Montserrat de la localitat del Baix Llobregat. En aquesta edició s´estrena un nou circuit de dos quilòmetres a cobrir 45 cops per tal de recórrer 90 km.