II Torneig Internacional de waterpolo de Molins de Rei

Hi participen el CN Granollers i dos equips dels Estats Units (Greenwich de Connecticut i Agoura de Los Àngeles).

Aquest cap de setmana es disputa el II Torneig Internacional Vila de Molins de waterpolo juvenil. La piscina municipal acollirà la segona edició d’aquest esdeveniment que aspira a convertir-se en un referent dins el waterpolo català.

El CN Molins ha organitzat en col·laboració amb l’Ajuntament de Molins de Rei i l’empresa Gaudium Sports aquest torneig que es disputa a la piscina municipal de la Vila. El conjunt amfitrió entrenat per Joan Carles Hernández i Sergi Pedrerol s’enfrontarà en format lligueta al CN Granollers i a dos conjunts dels Estats Units: el Greenwich WP de Connecticut i l’Agoura HS WP de Los Àngeles. Aquests equips estan fent un stage per terres catalanes aprofitant la proximitat del proper Mundial de Natació de Barcelona 2013. El sistema de competició serà un tots contra tots en què els dos primers classificats disputaran la final a la darrera jornada, mentre que el tercer i quart es jugaran la medalla de bronze.

Marçal Fontanals / Foto: CNM

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
178

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix