Tot a punt per a La Nit de l’Esport de Sant Esteve Sesrovires

Imprimeix
Es celebrarà aquest dissabte a la Pista Coberta Francesc Castellet on es farà un reconeixement als clubs i esportistes.

El proper dissabte 29 de juny es celebrarà La Nit de l’Esport de Sant Esteve Sesrovires, un acte bianual organitzat per l’Àrea d’Esports per fer un reconeixement als clubs esportius d’aquest municipi i per escollir els esportistes locals més destacats. En aquesta edició, els premis se celebren en un moment molt positiu per a l’esport sesrovirenc amb l’ascens de categoria del FC Sant Esteve i del FS Sant Esteve i el quart lloc de l’equip infantil de vòlei al Campionat d’Espanya.

L’acte es celebrarà a la Pista Coberta Francesc Castellet i començarà a les 21.00 hores. Con a gran novetat, enguany es celebrarà un únic sopar entre tots els participants. Un cop finalitzi l’àpat, començarà l’acte de lliurament dels premis, que contempla les categories de millors esportistes absoluts, de l’esport base, activitat esportiva més destacada i tècnics. També hi haurà un reconeixement pers als equips absoluts que han pujat de categoria i mencions especials per a aquelles persones que hagin destacat per la seva implicació en l’esport local.

Pel que fa a les millors esportistes absolutes femenines, les finalistes són la futbolista Ana Maria Escribano, la jugadora d’handbol Gael Alfaro i Araceli Ortega, que forma part del primer equip del Club Vòlei Sant Esteve. Els finalistes absoluts masculins són els germans Marc i Sergi Galceran, del primer equip del Futbol Club Sant Esteve, el jugador d’handbol Quim Peropadre, el corredor de curses de muntanya José Luis Ortiz i el jugador de futbol sala Jordi Moure.

Marçal Fontanals / Foto: ASES