L’Open de Tennis Taula Ateneu 1882 arriba a la sisena edició

D’altra banda, Jordi Morales participarà en el Top Adaptat 2013 que es celebrarà a la instal·lació de Reina Elisenda.

Els propers dies 29 i 30 de Juny es realitzarà l’Open Tennis Taula Ateneu 1882-IX Torneig Eduard Planas, que enguany arriba a la seva sisena edició.  La competició, que tindrà dues categories (veterans i absoluta tant en categoria masculina com femenina) es celebrarà en el Poliesportiu del Mig de Sant Joan Despí. S’espera una gran participació com les edicions passades on els millors especialistes catalanes tenen previst prendre part.

D’altra banda, el proper dissabte 29 de juny es disputarà a la instal·lació de la Federació Catalana de Tennis Taula de Reina Elisenda (Barcelona) el Top Adaptat 2013. La competició comptarà amb la participació dels vuit primers classificats del rànquing català. El Top posarà el punt i final a la temporada de Tennis de Taula Adaptat. Cal destacar la presència de l’esparreguerí afincat a Sant Andreu de la Barca, Jordi Morales.

Marçal Fontanals / Foto: TTA1882

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
169

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix