Pallejà va acollir diumenge passat dues proves ciclistes

Més de 120 de participants de diferents equips van prendre part en les curses de veterans i cadets.

Una cinquantena de participants van participar al X Gran Premi Ajuntament de Pallejà de ciclisme en la categoria veterans (VE-40). La prova, que era puntuable per a la Xallenge Catalana, la va guanyar Mirco Merotto. El ciclista del Galvesport-Pinarello va recórrer els 43 quilòmetres amb un temps de 55’17’’, i es va imposar a l’sprint a José Madrigal (Begues CC, 55’17’’) i Juan Carlos Medina (Galvesport-Pinarello, 55’17’’). Per equips es va imposar el Galsport-Pinarello, i en metes volants Mirco Merotto. Mentre, a la categoria VE-50 el guanyador va ser Pedro Viana, de l’equip El Diari CC, amb 58’35’’. En fèmines, la primera va ser Elena Carbonell, per equips es va imposar el Galvesport-Pinarello, i en metes volants Pedro Viana.

Paral·lelament també es va celebrar la X Cursa Gran Premi Ajuntament de Pallejà en la categoria cadets que, alhora, era puntuable per la Copa Catalana de la categoria i pel Campionat del Baix Llobregat. El vencedor va ser Xavier Ferrer, de l’equip Radikalbikes-CC Palafrugell, amb un registre d’1h01’36’’ per recórrer també els 43 km. Jordi López (Morenito Cicles, 1h01’37’’) –va ser el guanyador en cadets de primer any- i Álex Ruiz (Comdibal, 1h01’49’’) van ser segon i tercer respectivament. En fèmines es va imposar Ana Ladero (Iverse, 1h02’00’’) i per equips Radikalbikes-CC Palafrugell .

Les curses van ser organitzades pel Club Ciclista Pallejà amb la col·laboració de l’Ajuntament de Pallejà i el suport de la Federació Catalana de Ciclisme.

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu