Sant Esteve i Espluguenc, passen a la següent ronda

Els dos equips del Baix Llobregat jugaran la quarta eliminatòria de la Copa Catalunya.

Ja es coneixen els equips classificats per a la quarta eliminatòria de la Copa Catalunya 2013-2014. El Sant Esteve Sesrovires va ser un dels primers en classificar-se després de guanyar en el seu Municipal al San Mauro per un clar 3 a 1. Felices i Borja van situar el marcador en un 2 a 0. Òscar va retallar la desavantatge dels de l’Anoia amb el seu gol, però Àxel va sentenciar el partit i l’eliminatòria a quatre minuts del final.

També estarà l’Espluguenc, que amb molts més problemes dels previstos es va imposar al Pallejà per 2 a 3. Els visitants es va col·locar amb un 0 a 3 al seu favor en una primera part on la superioritat espluguina va ser absoluta. A la represa però, el conjunt local va situar el marcador amb un 2 a 3 a falta de poc més d’un quart d’hora per al final. L’Espluguenc va patir molt per conservar la seva avantatge.