Guiamet i Montosa guanyen la Cursa del Foc d’Olesa

La prova atlètica va aplegar més de 450 corredors i va tenir un recorregut total de 10 quilòmetres.

David Guiamet, del Slop.cat Sabadell, en la categoria masculina, i en la femenina Esther Montosa, també del Slop.cat Sabadell, van ser els campions de la setena edició de la Cursa del Foc organitzat per al Club Atletisme Olesa i l’Ajuntament. La prova atlètica va aplegar més de 450 corredors. Abans de la prova absoluta es van celebrar les de les categories inferiors.

Guiamet va fer un temps de 33’03’, seguit de prop de Jaume Farré (Atlètic Sanauja, 33’22’’) i Mohamed Agouzal (Cornellà Atlètic, 34’02’’), que van ser segon i tercer respectivament. Mentre, Esther Montosa va acabar amb un registre de 41’45’’. Segona va ser Marta Nogueira (UA Lleida, 41’58’’) i tercera Ester Reguant (CA Berga, 42’48’’).

Marçal Fontanals / Foto: Arxiu