Degitu Jebesa guanya les curses de Sant Joan Despí i Abrera

Marco Antonio Cepeda i Jordi Campoy es van imposar a la categoria masculina en cada una de les proves respectives.

Més de 670 participants es van donar cita a la sisena edició de la Cursa de Sant Joan Despí que es va celebrar dissabte. Marco Antonio Cepeda, del J’Arribu, es va proclamar campió amb un temps de 32’21’’. Abdeslam Louah (Huracán Fent Camí), amb 32’54’’, i Mohamed Agouzal (Cornellà Atlètic), amb 32’56’’ van ser segon i tercer respectivament a la categoria masculina. Mentre, a la femenina, la guanyadora va ser Hasna Bahom, de La Sansi, amb un registre de 34’46’’. Per darrere va finalitzar Degitu Jebesa (Slop.Cat, 39’03’’) i Jessica Bonet (Run4You, 40’18’’). El recorregut va ser de 10 quilòmetres.

Mentre, ahir diumenge es va celebrar la cinquena edició de la Cursa Popular d’Abrera dels 5 i 10 quilòmetres -foto-.  Jordi Campoy, del CE Montornès, es va imposar a la categoria masculina . El vencedor va invertir un registre de 32’33’’ per recórrer els deu quilòmetres programats.  Paul Sie (CA Track Bikila, 33’10’’) i David Guiamet (J’Arribu, 33’19’’) van ser segon i tercer respectivament. Mentre, a la categoria femenina, la guanyadora va ser Degitu Jebesa (Slop.Cat, 40’14’’) seguida de Carme Ballesteros (California Sports, 41’56’’) i Jackeline Gómez (Trotaplanas, 42’52’’). Van participar uns 400 atletes.  A la distància cursa (5 km), es va imposar en la categoria masculina Marc Moreno (independent), amb un temps de 16’03’’, i a la categoria femenina Delia Monterrubio (Triatló Viladecans), amb 20’41’’. Van prendre part uns 130 atletes.