La Trobada de Centres d’Educació va arribar a la trenta edició

Imprimeix

El passat dimecres dia 12 de juny es va celebrar la XXX Trobada de Centres d’Educació del Baix Llobregat organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelldefels. L’objectiu principal d’aquesta va ser la promoció esportiva i el foment de les relacions entre els alumnes de la comarca.

Al llarg de tot el matí, gairebé 1.000 alumnes varen gaudir de les activitats a la platja de Castelldefels. En aquesta edició, els alumnes participaven en 4 rotacions: 3 esportives amb Korfbal, Rugbi platja i Futbol platja, amb calendaris definits malgrat que fomentant l’aspecte més participatiu, sense competició, i una darrera modalitat d’accés lliure on s’integren un conjunt d’activitats complementaries com eren Voleibol platja, Tennis platja, Bitlles catalanes, Petanca, Catamarà, Jocs d’aigua, Taller de circ o d’altres inflables.

L’alumnat participant provenien dels centres arreu de la comarca com de Sant Boi de Llobregat (l’Institut Marianao, Escola Benviure, Escola Antoni Tàpies i Col·legi Sant Josep), de Gavà (Institut el Calamot i Escola Salvador Lluch), de Sant Feliu de Llobregat (Escola Pau Vila i Mare de Déu de la Mercè), de Collbató (Escola Mansuet), de Cervelló (SI Cervelló), de Torrelles de Llobregat (SI Torrelles) i Viladecans (Escola Pau Casals).

Agrair la participació del Institut Daniel Blanxart i Pedrals que va proporcionar 46 col·laboradors, que es van afegir al personal propi del Consell i d’altres col·laboradors habituals per ajudar en desenvolupar aquestes activitats en els esports i activitats abans esmentades.

Entre tots, participants, col·laboradors i professionals, podem dir que aquesta Trobada de Centres va ser un èxit per l’esport escolar en el Baix Llobregat

Redacció / Foto: CEBLLOB