El Santfeliuenc CF puja a Tercera Divisió per primer cop

Els d’Andrés González es mostren molt superiors en el partit de tornada i guanyen al Masnou per 3 a 1.

Jornada històrica la que va viure ahir dissabte el Santfeliunc CF. Per primer cop en els seus 108 anys d’història, el conjunt del Baix Llobregat jugarà a Tercera Divisió. En el partit de tornada va aconseguir guanyar de nou -a l’anada es va imposar per 1 a 2-. Aquest cop per 3 a 1 davant de El Masnou en un enfrontament que no va tenir gaire història per la superioritat blanc-i-blava. Iván Peralta va deixar pràcticament sentenciada l’eliminatòria d’ascens a la primera part amb el 0 a 1. A la represa, el conjunt que dirigeix Andrés González va marcar dos gols més en tres minuts. Un fet que li va donar el passaport definitiu a la categoria superior. Reina va aconseguir el gol de l’honor visitant.

SANTFELIUENC: Carlos; Pere Pérez (Aleix, 88’), Josera (Álex Segura, 81’), Jairo (Reina, 61’), Avellaneda, Iván Peralta (Hinojo, 79’), Tena, Gerard Rovira, Alberto Esteban, Maldonado (Quiles, 70’) i Dani Ortiz.

EL MASNOU: David Peinado; Sato(Sergi, 67’), Dennis, Jonathan, Rubén, Aitor Nisa, Eric Blasco (Naka, 79’), Carlos Vidal (Víctor, 70’), Luna (Baena, 58’), Marc Gallart (David Bach, 75’) I David Peinado.

GOLS: 1-0 (37’): Iván Peralta. 2-0 (57’) Maldonado. 3-0 (60’): Pere Pérez. 3-1 (62’): Reina.

ÀRBITRE: Barceló Prats (col·legi català). Va mostrar groga als locals Pere, Maldonado, Josera, Gerard Rovira I Avellaneda; i al visitant Bauli.

CAMP: Les Grases. Unos 1.500 espectadores.