Noves incorporacions al FC Santboià d’Alberto Fernández

Imprimeix
Márquez (Vilafranca), Urbano i Luque (Vilassar), Hugo Eyre (Damm) y Gerard Durany (Blanca Subur), darrers fitxatges.

El davanter del juvenil Dani Luis no serà l’única aposta de futur del Futbol Club Santboià per a la propera temporada. Tant el director tècnic del club, Quim Ayats, com l’entrenador del primer equip, Alberto Fernández, tenen molt clar que cal apostar per la gent jove per tirar endavant el projecte esportiu del Club. Dins d’aquesta idea, el Santboià s’ha fet amb els serveis del porter Hugo Eyre, de 19 anys, que ha jugat la darrera temporada al juvenil A de la Damm a Divisió d’Honor. La segona novetat és el migcampista Gerard Durany, procedent del juvenil de la Blanca Subur, on la darrera temporada ha jugat 26 partits, tots ells com a titular, amb un total de 9 gols .

Una altra incorporació és la del davanter Joan Luque –foto-, de 21 anys, format al planter del FC Barcelona i la Damm, i que ha jugat aquest darrer any al Vilassar a Tercera Divisió. Luque, qui pot jugar de mitja punta i d’interior, ha jugat 29 partits amb un total de 5 gols.

El capítol de noves incorporacions es tanca, de moment, amb l’arribada del davanter David Márquez, procedent del Vilafranca. Aquest extrem de 20 anys ha jugat els dos darrers anys a les ordres de Puchi al club del Penedès, tot i que amb una petita interrupció per motiu d’estudis. Format al planter de l’Europa, Márquez és fill de l’exjugador de l’Espanyol Bartolomé “Tintín” Márquez. A més, la plantilla s’ha reforçat a darrer hora amb el davanter Sergio Urbano, que la darrera temporada ha jugat al Vilassar de Mar.

Amb aquest pòquer de novetats, queda clar que l’any vinent veurem a Sant Boi un projecte amb jugadors joves i lluitadors, complementats amb la veterania d’homes com Jordi Martínez, Àlex Fernández o Planchería.

Marçal Fontanals / Foto: FCS