La UE Santboiana rep un guardó per la seva contribució al rugbi

Imprimeix
L’entrenador del primer equip, Lewis Williams, va guanyar el Premi Rugby Solucions a l’Entrenador 2013.

Amb motiu de la celebració dels noranta anys de la Federació Catalana de Rugbi, el seu president, Javier González, va lliurar a la UE Santboiana un reconeixement –foto- per la seva contribució al rugbi nacional. Va recollir el premi el president del club, Toni Gabarró.

Mentre, el tècnic Lewis Williams, de la UE Santboiana SEAT, van ser premiat amb el Premis Rugby Solucions a l’Eentrenador 2013 a la categoria de Divisió d’Honor. Aquest guardó té com a objectiu premiar el treball realitzat al llarg de l’any en l’àmbit de la màxima competició.

D’altra banda, Albert Malo, exjugador de la UE Santboiana, va ser guardonat amb la medalla d’or de la Federació Espanyola de Rugbi per haver estat més de 74 vegades internacional. Cal destacar que Malo és Fill Predilecte de Sant Boi.

A més, el proper 16 de juny es disputarà la final del Campionat d’Espanya juvenil on la UE Santboiana s’enfrontarà, a partir de les 12 hores, davant del CR Sant Cugat al Camp Municipal de la Feixa Llarga de L’Hospitalet de Llobregat.

Marçal Fontanals / Foto: FER