Sis jugadors del Cornellà, amb la Selecció Catalana UEFA

Imprimeix
El seleccionador viladecanenc Toni Almendros també ha convocat jugadors del Gavà, Santfeliuenc i Santboià.

Toni Almendros, seleccionador català, va donar a conèixer la llista dels vint-i-quatre homes amb opcions de formar part de la Selecció Catalana UEFA que disputarà la fase final de la VIII Copa de les Regions UEFA del 22 al 29 de juny. La llista s’anirà reduint fins arribar al punt que el proper dimecres, 19 de juny, es publicaran els noms dels 20 homes que viatjaran al Vèneto italià.

Cal destacar la presència de sis jugadors de la UE Cornellà. Es tracten de Xavi Puerto, Pep Caballé, Boris Garros, Enric Gallego, Joel Martín y Franco. També han estat convocats Albert Vivó I David Jiménez (Gavà), Carlos Miguel (Santfeliuenc) i Javier Heredia (Santboià).

Aquests jugadors estan convocats aquest diumenge vinent, 16 de juny, a les 10 hores al CAR de Sant Cugat del Vallès, on realitzaran un entrenament al matí i un altre a la tarda. Una jornada preparatòria complerta que servirà per acabar de perfilar els darrers aspectes tècnics i tàctics que permetin afrontar amb les màximes garanties aquesta fase final europea.

Marçal Fontanals / Foto: FCF