Els gols de Josele apropen al Santfeliuenc a Tercera Divisió

Imprimeix
El partit de tornada de la promoció d’ascens es jugarà aquest dissabte a les 19 hores al Municipal Les Grases.

El Santfeliuenc té un peu i mig a Tercera Divisió. L’equip d’Andrés González va aconseguir guanyar en el partit d’anada de la promoció d’ascens al camp de El Masnou per 1 a 2. El gran protagonista del partit va ser Josele, autor dels dos gols blanc-i-blaus. El primer als cinc minuts de l’inici del partit i el segon, el que donava la victòria als del Baix Llobregat, a les acaballes de l’enfrontament. L’eliminatòria encara és oberta, però el Santfeliuenc El partit de tornada es jugarà el proper 15 de juny, al Municipal de Les Grases, a partir de les 19 hores. Els del Baix Llobregat estan a noranta minuts d’una fita esportiva que seria històrica en els 108 de vida de l’entitat.

El Masnou: Peinado; Eric Blasco (Yusuke, 85’), Dennis, Jonathan, Guerrero, Aitor, Carlos Vidal, Víctor Manuel (Pedro Baena, 46’), Sato, Marcelo (David Bach, 64’) i Máxime.

Santfeliuenc: Carlos; Pere, Joserra, Eric, Josele (De Sande, 91’), Peralta (Jairo, 65’), Tena, Gerard Rovira, Alberto, Maldonado (Quiles, 73’) i Ortiz (Áleix, 85’).

Gols: 0-1 (5´): Josele. 1-1 (47´): Marcelo. 1-2 (90´): Josele.

Àrbitre: García Peñacoba (col·legi de Barcelona). Va mostra groga als locals Sato, Máxime i Pedro Baena; i als visitants Ortiz, Alberto, Eric i Pere.

Camp: Municipal d’Esports. Uns 900 espectadors, dels quals 300 eren aficionats del Santfeliuenc.

Marçal Fontanals / Foto: EBiB