Destacada actuació de la nedadora Núria Marquès a Berlín

Va aconseguir la medalla de bronze en els 200 metres esquena amb un temps de 2’39’’92.

La nedadora Núria Marquès, del club natació Martorell, va participar en representació de la FEDDF, en el campionat alemany de natació adaptada (IDM Berlín 2013). Es tracta d’un dels campionats internacionals mes prestigiosos del món en el que hi han participat 39 països i 464 nedadors.

Cal destacar el bon paper que ha realitzat la nostre nedadora, que ha tornat molt satisfeta del campionat, on a aconseguit un Bonze en els 200 esquena amb un temps de 2’39’92, molt proper al temps que va aconseguir en el passat campionat d’Espanya i que li va valdre un record d’Europa, i uns meritoris 7e i 9 e lloc en 100 metres esquena amb un temps de 1’14’65 i 50 m esquena amb un temps de 0’34’94 respectivament, aconseguint de nou batre els rècords d’Espanya que ella mateixa tenia en aquestes dues proves. Cal destacar també que en la seva categoria S9, s’ha classificat en primer lloc en les tres proves d’esquena en que ha participat.

El proper cap de setmana dies 8 i 9 de Juny la nostre nedadora es desplaçara a Córdoba per participar en el campionat d’Espanya de clubs de natació adaptada.

Redacció / Foto: ACdR

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Radiografia de la dona treballadora al Baix Llobregat

Augmenta de manera generalitzada la taxa d’ocupació i disminueix la distància entre la taxa d’ocupats i ocupades
234

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix