Martorell acollirà la I Cursa I Marxa Solidàries

Imprimeix
La iniciativa està emmarcada dins de les activitats del 50è aniversari de l’Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries.

Dins del conjunt d’activitats programades amb motiu del cinquantè aniversari de l’Hospital Sagrat Cor de Germanes Hospitalàries, el Centre, en col·laboració amb l’Ajuntament de Martorell, celebra aquest diumenge, 9 de juny, la primera edició de la Cursa i Marxa Solidàries de Martorell. Amb el lema “Entre tots per la salut mental”, aquesta iniciativa pretén sensibilitzar la població amb la problemàtica de les malalties mentals i reivindicar els drets i la dignitat de les persones que les pateixen.

Actualment, ja hi ha més de 180 inscrits a la marxa i 400 a la cursa. El límit per a cada competició és de 300 i 500 participants. Ambdues proves tindran sortida i arribada al mateix recinte hospitalari i el recorregut serà de 10 i 7,6 quilòmetres, respectivament. La recaptació de les inscripcions (amb un cost d'entre 10 i 5 euros) permetrà aconseguir un petit fons econòmic destinat íntegrament a la Fundació Benito Menni, promoguda per les Germanes Hospitalàries amb l'objectiu de garantir el dret a la salut mental en països subdesenvolupats.

Marçal Fontanals / Foto: AdM