Diada de l’Handbol Femení Català a Sant Feliu de Llobregat

Imprimeix
El Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin serà, demà dissabte, l’escenari de la quarta edició.

La Federació Catalana d’Handbol i l’Handbol Sant Llorenç de Sant Feliu de Llobregat organitzen demà dissabte 8 de juny la quarta edició de la Diada de l’Handbol Femení Català. El Pavelló Municipal d’Esports Andrey Xepkin, i els seus voltants, serà el centre neurològic de la Diada que, com sempre, comptarà amb un munt d’activitats d’handbol enfocades a les practicants de totes les edats i a tothom que vulgui gaudir d’una gran jornada del nostre esport.

La Diada començarà a les 9 del matí amb l’inici de la Trobada HandboliCat, que comptarà amb la participació de prop d’una trentena d’equips, i finalitzarà cap a primera hora de la tarda. A les 12.30 hores, tindrà lloc l’entrenament de Tecnificació Infantil, amb un total de 23 jugadores convocades. I un cop finalitzat, a les 14.15 hores, la Selecció Catalana Infantil Femenina s’enfrontarà al AEH Les Franqueses cadet femení.

La jornada de la tarda començarà en els exteriors, amb el 4x4 gespa, en categoria infantil-cadet, que disputaran jugadores del Sant Llorenç  conjuntament amb jugadores provinents dels Centres d’Alta Tecnificació d’Handbol de la FCH. Després ja ens traslladarem a dins del pavelló, de nou, per gaudir, a les 16.30 hores, del partit de les més petites de la Diada, amb un partit entre els equips del CH Sant Joan Despí i el CRC Cooperativa, de categoria prebenjamí. Tot seguit a les 18.00 hores, tindrà lloc el partit de les estrelles disputat per dos combinats formats per jugadores de la Selecció Catalana Absoluta Femenina, que de ben segur ens oferiran un gran espectacle. I per finalitzar, sortirà a la pista la Selecció Catalana Cadet Femenina que, continuant la seva preparació de cara als Campionats d’Espanya de Selecciona Territorials, s’enfrontarà al conjunt juvenil femení del KH-7 BM Granollers.

A part de tot aquest programa, tots els assistents podran gaudir d’una zona lúdica amb els inflables de la Federació Catalana d’Handbol, així com un acte de signatura d’autògrafs amb jugadores d’elit i una actuació, a les 17.30 hores, la colla de tabalers “Els Tronats”, que tindrà lloc a l’esplanada exterior del pavelló.

Marçal Fontanals / Foto: xxx