Marco Antonio Cepeda es corona a la Cursa de Sant Just

Joan Vilana i Anna Llaquet guanyen a la prova de la II Cursa Ecoòlogica de Muntanya de Molins de Rei en la distància dels 21'5 km.

Marco Antonio Cepeda, del J’Arribu, es va proclamar campió de la primera edició de la Cursa Popular Nocturna de Sant Just Desvern -foto-. L’atleta va recórrer els cinc quilòmetres amb un temps de 15’54’’. A la categoria femenina, la guanyadora va ser Raquel Parrado, del Sant Vicenç, amb 18’11’’. La prova va aplegar més de 700 participants.

D’altra banda, a la II Cursa Ecològica de Muntanya va aplegar 460 participants. El vencedor a la prova dels 21’5 quilòmetres es van imposar Joan Vilana (Andorra, 1h42’35’’), a la categoria masculina, i Anna Llaquet (Intermperie, 2h13’34’’), a la femenina. Mentre, a la distància dels 10 km els primers van ser Paul Sie Kwasi (Centre Miquel Salinas, 39’50’’) i Miriam Laguna (Triatló Viladecans, 48’22’’).