Més de 18.000 persones homenatgen a Dani Jarque

Imprimeix
Emotivitat i festa esportiva en una jornada molt especial per recordar el que va ser el capità del RCD Espanyol.

L’Estadi Cornellà-El Prat va ser escenari, ahir dilluns al vespre, de l’homenatge a Dani Jarque, que ens va deixar l’any 2009. Més de 18.000 persones –segons fonts de l'RCD Espanyol- van voler participar en un emotiu acte en record al jugador de Sant Boi de Llobregat i a l’hora van gaudir d’un bon espectacle de futbol entre dos equips que van lluir el mateix dorsal ‘el 21’. L'Espanyol va jugar amb la samarreta blanc-i-blava tradicional, mentre que el combinat de la Lliga va jugar amb una samarreta groga dissenyada especialment per al partit.

L'acte va començar amb diversos reconeixements al que va ser capità del primer equip blanc-i-blau i la seva família. A més, en el minut 21 el partit es va aturar. Els pares, l'esposa i la filla de Dani Jarque van rebre rams de flors de mans de Joan Collet, president de l'Espanyol, de Sergio García i d'Andrés Iniesta. L'última emoció del vespre va ser la interpretació del "Nessun dorma" amb la complicitat de tots els futbolistes al cercle central.

El resultat, el menys important en aquests cas, va ser de 4 a 4. Coro, Sergio García, Cristian Alfonso i Petrov van marcar pel bàndol local (entrenat per Aguirre i Márquez) i Cristian Gómez, Silva, Sito Riera i un amic personal de Jarque van firmar les dianes del combinat dirigit per Pochettino i Valverde.

Marçal Fontanals / Foto: RCDE