El Masnou, rival del Santfeliuenc a la promoció d’ascens a Tercera

Imprimeix
L’equip d’Andrés González va finalitzar en segona posició del grup II de Primera Catalana.

Per primer cop als seus cent anys d’existència el FC Santfeliuenc tindrà la oportunitat de jugar a Tercera Divisió. Els blanc I blaus van finalitzar en segona posició de la classificació del grup II de Primera Catalana I jugaran la promoció d’ascens davant de El Masnou (segons del grup I). El conjunt dirigit per Andrés González necessitava només un punt per assegurar la promoció I el va aconseguir a la darrera jornada de Lliga davant de l’Igualada (1-1) en partit que es va jugar a Les Grases de Sant Feliu de Llobregat i amb un ambient d’autèntica festa esportiva.

El partit d’anada es jugarà al Municipal de El Masnou el proper cap de setmana (9 de juny a les 19 hores). Mentre, la tornada serà dissabte 15 de juny, a partir de les 19 hores, al Municipal de Les Grases.

Viladecans i Vista Alegre

L’equip de Juan Camilo Vázquez es va quedar a les portes de jugar la promoció d’ascens a Tercera després de finalitzar en tercer lloc de la classificació del grup II, empatat a punts amb el Santfeliuenc. Els blanc-i-vermells es van imposar davant del Torredembarra (1-0) però van veure com el seu rival directe empatava amb l’Igualada i aconseguia treure totes les opcions de classificació dels viladecanencs que van acabar tercers a la taula.

Mentre, el Vista Alegre de Castelldefels va finalitzar la Lliga en sisena posició. Els de Xavi Moro van empatar davant l’Andorra (0-0) a la darrera jornada.

Marçal Fontanals / Foto: FCS