Més de 700 atletes participen a la Cursa El Diable de Martorell

Juanma Sánchez i Bàrbara Giner, a la duatló, i Valeriano Parra i Rosy Titos, a la cursa de muntanya, van ser els guanyadors.

Juanra Sánchez (Bikehome Gavà) i Valeriano Parra (Atlètic Viladecans) han estat els guanyadors de la duatló i la cursa de muntanya El Diable de Martorell, respectivament. Bárbara Giner (Corbera de Llobregat) i Rosy Titos (La Beguda Alta) van finalitzar les primeres classificades de la duatló i la cursa de muntanya. La prova, organitzada per al Club Natació martorell, es va celebrar diumenge passat amb la participació de més de 700 atletes.

Un sprint final fins a la línia d’arribada va decidir el guanyador de la duatló d’aquest any. Juanra Sánchez (Bikehome Gavà) i Aníbal Fidalgo (Barberà del Vallès), primer i segon classificats, han mantingut un pols durant tota la prova, a molta distància respecte la resta. Sánchez ha superat Fidalgo en només dos segons. La classificació final ha estat per Juan Sánchez, primer amb un temps d’1h40’09’’, Aníbal Fidalgo, segon, amb 1h40’11’’, i tercer, Aritz Zúñiga, de Sant Andreu de la Barca, amb  1h47’54’’. L’atleta local més ben classificat en la duatló ha estat Ángel Luis Guijarro, amb un temps d’1:54:21. La primera dona classificada fou la jove Bárbara Giner, de Corbera de Llobregat, que amb 1h50’03’’ es va imposar a Mònica Ardid, guanyadora de les cinc edicions anteriors de la duatló.

L’atleta de l’Atlètic Viladecans ha estat el guanyador de la cursa de muntanya. Parra va recorre els 13,1 kilòmetres amb un temps de 55’33’’. El segon classificat va ser el martorellenc Félix Duran (Rayoteam), amb 57’12’’. Iván Fernández (4000peus de Collbató) fou el tercer classificat, amb un registre de 57’56’’. A la categoria femenina, Rosy Titos (La Beguda Alta) va ser la guanyadora amb un temps d’1h06’03’’. Ahlam El Kandy (Medislast Lleida, 1h11’17’’) i Yolanda Civit (Sant Cugat del Vallès, 1h13’’59’’) van finalitzar en segon i tercer lloc respectivament. La millor atleta local femenina va ser Esmeralda Zaragoza (Martorell Atlètic Club) amb un temps d’1h15:14.