La UE Cornellà continuarà un any més a Tercera Divisió

Va guanyar al Deportivo B en el partit d’anada de l’eliminatòria d’ascens a Segona B però no va ser suficient.

No va poder ser. La UE Cornellà va quedar eliminada a les primeres de canvi en la eliminatòria d’ascens a Segona Divisió B. Tot i guanyar per 2 a 1, el conjunt gallec del Deportivo B va fer valer el 3 a 1 del partit d’anada. Els de Jordi Roger van ser capaços de remuntar l’eliminatòria a la primera part (2-0). Però un gol de Luis a la segona va deixar sense opcions als de verd. Els del Baix Llobregat van ser superiors i fins i tot van estavellar la pilota en el pal en el temps afegit que hagués forçat la pròrroga.

CORNELLÀ: José Bermúdez, Joel (Luis, 83'), Franco, Raúl Capó, Israel, David, Dani Martí, Caballé (Juli, 73'), Enric Gallego, Xavi Puerto (Didi, 78') i Boris.

DEPORTIVO B: Marc Martínez; Iván González, Uxio, Pablo Insua, Ángel, Sidibé, Vela, Adrián, Luis (Víctor, 83'), Cano (DSani Iglesias, 46') (José Manuel, 91') i Lemos.

GOLS: 1-0 (38'): Boris. 2-0 (42'): Dani Martí. 2-1 (58'): Luis.

ÀRBITRE: González Francés (col·legi canari). Amonestar als locals Dani Martí, Enric Gallego, Boris i Didi; i als visitants Cano i Ángel (2A, 86').

CAMP: Nou Municipal. Uns 3.000 espectadors.