El KH-7 BM Granollers Atlètic, campió de Primera Catalana

La competició sènior femenina es va celebrar aquest cap de setmana a la localitat de Sant Joan Despí.

Sant Joan Despí va acollir aquest cap de setmana la Fase Final de la Primera Catalana Sènior Femenina. El KH-7 BM Granollers Atlètic es va proclamar campió després de superar a la final a les Blanc i Blaves KH-7 BM Granollers per 18 a 20.

A la primera semifinal es van enfrontar el CH Sant Vicenç dels Horts i les Blanc i Blaves KH-7 BM Granollers, amb victòria per les vallesanes per 26 a 29. A la segona semifinal es van enfrontar el conjunt amfitrió, l’Handbol Sant Joan Despí -foto- i el KH-7 BM Granollers Atlètic, que no va tenir molts problemes per dominar el partit i classificar-se per la final, amb el marcador final de 24 a 31.

La jornada de diumenge va començar amb el partit pel tercer i quart lloc, entre l’Handbol Sant Joan Despí i l’Handbol Sant Vicenç. En un partit força igualat l’Handbol Sant Vicenç es va imposar al conjunt local, per 21 a 25 i es va adjudicar la tercera posició.

Després va ser el torn del duel granollerí a la gran final,  que va tenir dues parts ben diferenciades. A la primera part les Blanc i Blaves van dominar els primers 30 minuts i, encaixant només tres gols, van arribar al descans guanyant 10 a 3. Però a la represa les coses van canviar i molt, l’Atlètic va prémer l’accelerador i liderades per Judith Vizuete i Sandra Tomás, en l’aspecte golejador, van capgirar el marcador fins el 18 a 20 final, adjudicant-se, així, el campionat de la Primera Catalana Sènior Femenina.

Marçal Fontanals / Foto: CHSJD