Arriba una nova edició de l’Esportíssim a Molins de Rei

El divendres 31 de maig tundra lloc l’acte de reconeixement als esportistes del municipi baixllobregatí.

Del 29 de maig i fins al 2 de juny Molins de Rei s'omple d'esport per a tothom. L’edició d’enguany ofereix un ampli ventall d’activitats i competicions per a totes les edats amb l’objectiu de promocionar la pràctica esportiva i donar a conèixer l’esport local. L’Esportíssim comptarà amb les tradicionals competicions de les diferents disciplines esportives com són els torneigs de volei, d’handbol, futbol sala i bàsquet, així com les trobades per practicar atletisme, gimnàstica, patinatge, hoquei, tennis taula i judo.

Alhora, el programa presenta les següents novetats:

El documental “Sota el Montsec”, el dimecres 29 de maig a les 20.30h, a la Federació Obrera. Exploració subaquàtica de la cavitat el Forat de l’or que ens ensenya les entranyes del Montsec, a càrrec del Club Esportiu Unisub Molins.

Portes obertes a la Piscina Municipal, dissabte 1 de juny, a càrrec del CN Molins de Rei, amb activitats aquàtiques, waterpolo i inflables per als infants.

II Cursa Ecològica de Muntanya de Molins de Rei, diumenge 2 de juny. L’AMPA  de l’escola Virolai recupera aquesta cursa per Collserola amb recorreguts de 23,5 km i 10,5 km per als adults i també diferents recorreguts per als menors de 13 anys. Tota la informació a www.cursaecologicamolins.com

El divendres 31 de maig tindrà lloc l’acte de reconeixement als esportistes locals a les 20h al pati de Ca n’Ametller. El cap de setmana 1 i 2 de juny es farà el gruix del programa. La previsió és assolir els 2.000 participants.

Marçal Fontanals / Foto: AMdR

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
96

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix