Kamal Jamail i Hasna Bahom guanyen la XIV Cursa Delta Prat

Mentre, Carlos Lancharro i Carol Mace s’imposen a la III Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues.

Kamal Jamali, en categoria masculina, i Hasna Bahom, en la femenina, es van proclamar campions de la catorzena edició de la Cursa Delta Prat que va aplegar ahir diumenge uns 800 participants. Jamali, del Pratenc AA, va recorre els deu quilòmetres programats amb un temps de 31’44’’. Víctor Álvarez (CT Puigcerdà, 32’23’’) i Manel Tornero (La Sansi, 32’29’’) van ser segon i tercer respectivament. Mentre, Bahom, de La Sansi, va acabar amb un registre de 34’47’’. Ana Belén García (CA Granollers, 40’09’’) va ser segona, i Jackeline Gómez (Trotaplanas, 41’17’’), tercera.

D’altra banda, més de 900 participants van prendre part a la tercera edició de la Cursa Solidària Ciutat d’Esplugues amb un recorregut de cinc quilòmetres. Carlos Lancharro, del Mágico Run, va ser el primer en categoria masculina amb un temps de 16’45’’. Enric Monasterio (Running Claret, 16’52’’) i Pablo Carreras (La Sansi, 17’01’’) van ser segon i tercer respectivament. A la categoria femenina, Carol Mace (Triatlho) es va imposar amb 21’46’’, seguida d’Elisa Rafales (Fisiophi, 21’54’’) i Clara Forradellas (Adidas Domingo Catalán, 22’01’’).

Mentre, La Cursa de Primavera de Sant Andreu de la Barca va arribar a la seva divuitena edició amb la inscripció de 950 atletes en les diferents curses programades. Mohamed Agouzal, del Cornellà Atlètic, es va imposar a la prova dels 5 quilòmetres amb un temps de 15’51’’. Guillem Fernández (CA Manresa, 16’27’’) va ser el segon classificat. El primer corredor local va ser Carlos Verdugo (CA Sant Andreu de la Barca) amb un temps de 16’45’’.