Sector Montserratina i Esparreguera, a per la Tercera

Pallejà i Sant Vicenç dels Horts B es van proclamar campions de Lliga dels seus grups i van pujar de categoria.

La seu de la Federació Catalana de Futbol va acollir el sorteig de promoció d’ascens a Tercera Catalana. El Baix Llobregat té dos representants: el Sector Montserratina –segon grup XII- i el CE Esparreguera –segon del grup XIII-. L’equip viladecanenc s’enfrontarà davant de l’Hostalets de Pierola. Mentre, el conjunt del Baix Llobregat Nord té com a rival la Peña Deportiva Pajaril. L'anada dels partits es disputarà el cap de setmana del 25 i 26 de maig i els partits de tornada el cap de setmana de l'1 i 2 de juny. Els enfrontaments són:

Sector Montserratina-Hostalets de Pierola

Peña Deportiva Pajaril-Esparreguera

D’altra banda, el Pallejà es va proclamar campió del grup XII de Quarta Catalana, i va assolir l’ascens a Tercera Catalana. Mentre, el Penya Barcelonista Sant Vicenç dels Horts B va ser primer del grup XIII i també va pujar de categoria.

Marçal Fontanals / Foto: FCF

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix