El Parc Ciclista, seu del Català de patinatge de velocitat

Van participar més d’un centenar de corredors de diferents edats representat deu clubs d’arreu de Catalunya.

Al voltant de 120 corredors es van aplegar a Sant Boi per participar en el Campionat de Catalunya de circuit que per primera vegada va tenir lloc al Parc Ciclista d'aquesta localitat el Baix Llobregat. Una desena de clubs catalans van participar amb els seus corredors de les categories les categories mini, benjamí, aleví, infantil, júnior, sènior i màster 30, 40 i 50 anys, amb l’objectiu d’adjudica-se una de les 144 medalles de les proves en joc. El president del CCPA, Rubén Llop, ser present durant la jornada i va manifestar que calia agrair ”el fair play i l'esforç de tots el participants”.

Marçal Fontanals / Foto: FECAPA