Granadero i Tajada guanyen la XXVI Cursa de l’Alba

L’edició d’enguany, la vint-i-sisena, va aplegar gairebé cinc-cents participants de diferents edats.

Gairebé 500 participants van prendre part a la vint-i-sisena edició de la Cursa de l’Alba-Memorial Gil i Albiol que es va celebrar el passat 12 de maig. El guanyador en la categoria, masculine va ser José Manuel Granadero, del Mur i Castell, amb un temps de 1h’53’22’’. Andreu Simón (Spiridon Team, 1h56’29’’) i Pere Aurell (Buff, 1h58’42’’) van finalitzar en segona i tercera posició respectivament. Mentre, a la categoria femenina, la vencedora va ser Cèlia Tajada (Allradicalmountain, 2h29’38’’). Segona va ser Raquel Velasco (Verticrunners, 2h36’53’’) i tercera Ahlam Elkakdi (Media Last Lleida, 2h38’39’’).

L’edició d’enguany, amb poc més de vint-i-quatre quilòmetres de recorregut per muntanya, va tenir un desnivell de 1.000 metres (2.000 de desnivell acumulat).

Marçal Fontanals / Foto: CdA

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Torna el SuperMes, un abril ple de propostes i descomptes

Activitats turístiques arreu de la comarca del Baix Llobregat amb preus reduïts per a compartir temps en família
163

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix