El millor bàsquet infantil s’aplega el cap de setmana a Viladecans

Imprimeix
Es celebra des d’avui i fins diumenge 5 de maig a l’Atrium i al Pavelló del Centre i està organitzat pel BF Viladecans.

Viladecans es converteix durant els propers dies en la capital del bàsquet base. Des d’avui I fins el proper diumenge es celebrarà a la ciutat del Baix Llobregat una gran competició dividia en dos tornejos organitzats per al BF VIladecans.

El Torneig de Bàsquet Infantil Femení ‘Ciutat de Viladecans 2013’ arriba a la seva cinquena edició. El grup A està format pel Maristas Córdoba, CB Cervera, BF VIladecans i Nou Bàsquet Femení Castelló. Mentre, el grupo B el composa el Femení Osona, Real Canoe, Vila·real i CBF Cerdanyola-Escola Pia. D’altra banda, el Torneig de Bàsquet Infantil Masculí ‘Ciutat de Viladecans 2013’ arriba a la seva segona edició. Manresa, Real Madrid, CAI Zaragoza I BM Viladecans formaran el grup A, mentre que el CB L’Hospitalet, Barça Regal, Bball Córdoba I CB Tarragona son els del grup B.

Paral·lelament es celebrarà la primera edició del Torneig de Bàsquet Cadet Femení ‘Ciutat de Viladecans 2013’ amb els següents emparellaments: Bàsquet Samá Vilanova-Brains de Madrid i Femení Osona-BF Viladecans.

Marçal Fontanals / Foto: BFV