Comença la temporada de Bateig de Mar per escoles

Imprimeix
Participaran un total de 1.200 alumnes de primària i secundària de 23 centres educatius del Baix Llobregat.

Des d’ahir i fins el proper divendres 21 de juny va donar inici la temporada de Bateig de Mar per a centres educatius de la comarca del Baix Llobregat. Durant aquest període de temps acollirem a un total de 1.200 alumnes de primària i secundària de 23 centres educatius del Baix Llobregat. L’activitat es porta a terme a la Platja de Castelldefels, concretament ubicada a la zona del Club Nàutic de Castelldefels.

Dins de l’horari d’activitat 10.00 - 13.00 hores, es dividirà el grup en tants subgrups com rotacions siguin necessàries per a que cadascun mínimament faci una rotació navegant en catamarà d’uns 30 minuts i realitzi d’altres activitats de platja amb material esportiu (porteries i pilotes futbol platja, pilotes de vòlei, pilotes de rugbi, o beisbol, entre altres).

L’objectiu dels Batejos de Mar és el donar a conèixer les activitats aquàtiques a la població en edat escolar de la Comarca del Baix Llobregat per mitja d’una activitat de descoberta i d’iniciació a bord d’un catamarà i/o a través de diferents activitats aquàtiques a la platja.

Marçal Fontanals- CEBLLOB / Foto: CEBLLOB