Jordi Bascuñana, nou president del Club Escacs Martorell

Imprimeix
Andreu Tejedor deixa el càrrec després de vint any al capdavant de l’entitat esportiva del Baix Llobregat Nord.

El Club Escacs Martorell té nou president. Es tracta de Jordi Bascuñana, que substitueix al càrrec Andreu Tejedor -ha estat al capdavant de l’entitat durant els darrers vint anys-. Bascuñana afronta el seu mandat amb dos objectius: mantenir la “tasca excel·lent” feta per Tejedor i potenciar l’interès dels joves per a l’escacs. Bascuñana és el tercer president del CE Martorell després de Joan Corcoy i Andreu Tejedor.

La nova directiva del Club Escacs Martorell la formen Francesc Comajuncosas (vicepresident), Lluís Antoni Rius (tresorer), José Luís García (secretari), Joaquim Lacasta (vicesecretari i responsable de l’àrea esportiva) i Daniel Canals (relacions externes). Com a vocals hi són Antonio Diaz-Heredero, Andreu Tejedor, Paco Uviedo i Cristóbal Montero.

Jordi Bascuñana està vinculada al CE Martorell des de fa més de 30 anys. Directiu de l'entitat des de fa 25 anys, ha acceptat el repte de ser el nou mandatari “per encàrrec de l’expresident Andreu Tejedor. Ell m’ho va demanar i he acceptat perquè al costat tinc una directiva amb gent molt preparada per tirar endavant el projecte”, explica.

Marçal Fontanals / Foto: AM