Esplugues acull una Trobada Femenina de futbol comarcal

Imprimeix
Es celebrarà al camp Municipal El Molí i la inscripció és gratuïta per a totes les noies entre 6 a 16 anys.

Demà dimecres 1 de maig es durarà a terme la II Trobada Femenina de Futbol del Baix Llobregat al camp Municipal El Molí a Esplugues de Llobregat organitzada per la Federació Catalana de Futbol, el Consell Esportiu del Baix Llobregat i l’Ajuntament d’Esplugues de Llobregat.

La jornada té la voluntat de promocionar el Futbol en el col·lectiu femení i te inscripció oberta i gratuïta a totes les joves entre 6 i 16 anys de la comarca, ja siguin practicants com no d’aquest esport i ja hagin practicat o no futbol al llarg de la seva vida. El requisit que es demana es que es presentin a les 9:30 hores i que portin roba i calçat esportiu. Durant la jornada està previst que seleccionadors catalans de les diferents seleccions d’edat escolar dissenyin activitats i exercicis segons nivell esportiu per gaudir d’una jornada lúdica i didàctica d’aquest esport.

Per finalitzar hi haurà la participació de diferents seleccions territorials catalanes sots 12, sots 14 i sots 16 en forma de partits amistosos per concloure la jornada.

Marçal Fontanals – CEBLLOB / Foto: CEBLLOB