El Club Handbol Gavà, quart a la Lliga Catalana Sènior

Imprimeix
Va perdre a les semifinals davant l’Associació Lleidatana, i amb La Roca en el partit de consolació.

Aquesta cap de setmana es va celebrar a Lleida la Fase Final de la Lliga Catalana Sènior Femenina, que va comptar amb la participació dels conjunts sèniors del BM La Roca, CH Gavà, KH-7 BM Granollers i, el conjunt amfitrió, l’Associació Lleidatana.

Dissabte es van disputar les dues semifinals. Els primers en saltar a la pista van ser els conjunts vallesans del KH-7 BM Granollers i BM La Roca. Les granollerines van ser superior al conjunt roquerol i es van imposar per 25 a 20. La segona semifinal enfrontava al, conjunt local, Associació Lleidatana davant el CH Gavà de Joseán Gallego. Les locals no va donar opció a la sorpresa i amb un bon partit van superar a les del Baix Llobregat per 41 a 33.

Diumenge al partit del tercer i quart lloc, entre el BM La Roca i el CH Gavà, va ser molt igualat, tots dos conjunts volien finalitzar la competició amb una victòria i van lluitar fins el final per aconseguir-la. Al final, victòria de les vallesanes per 27 a 25. I a la final el triomf va ser per al KH-7 BM Granollers, que es va imposar a l’Associació Lleidatana per 26 a 31.

Marçal Fontanals / Foto: BD