La I Trobada de Rugbi aplega més d’un centenar d’alumnes

Imprimeix
Es va celebrar a l’Estadi de Rugbi de Cornellà de Llobregat i van participar nois i noies de centres educatius de secundària.

El passat dimecres dia 24 d’abril es va celebrar la I Trobada de Rugbi de centres educatius de secundària del Baix Llobregat organitzada pel Consell Esportiu del Baix Llobregat amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cornellà i el Rugby Club Cornellà

L’objectiu principal d’aquesta va ser la promoció esportiva del rugby i el foment de les relacions entre els alumnes de quart de Secundària dels centres educatius Institut Mª Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat i l’Institut Gabriela Mistral de Sant Vicenç dels Horts.

Al llarg de tot el matí, un total de 135 alumnes varen gaudir de les 8 proves dissenyades per aquesta jornada: Touch, Melee, Passada, Assaig, Passada amb el peu, Xuts, Contacte amb Coixineres i Placatge.

Com a acte de cloenda, es va realitzar una sèrie de mini partidets amb tots els participants de la trobada, que servia per posar en pràctica tots els objectius treballats durant el matí.

Marçal Fontanals - CEBLLOB / Foto: CEBLLOB