Un centenar de ciclistes participen al XIII Costa Fustera

Hi van haver dos recorreguts i la prova ciclista en BTT va transcórrer per Sant Climent de Llobregat.

Gairebé un centenar de participants van prendre part a la tretzena edició del Costa Fustera organitzat per Ciclos Valbuena. La competició es va dividir en dos recorreguts i van transcórrer pel terme municipal de Sant Climent de Llobregat.

El vencedor de la cursa llarg va ser Juanma Sánchez, del Bikehome Gavà, que va invertir 1h45’34’’ per fer els 39,630 quilòmetres programats. Mentre, Joan Broch (Rap Penat, 1h45’38’’) i Marcos Estévez (Bike-Xtrem, 1h49’43’’) van ser segon i tercer respectivament.

Mentre, a la distància de 24,750 quilòmetres, el guanyador va ser Simon Pierre (Open Natura) amb un temps de’1h11’04’’. David Huba (Bike-Xtrem, 1h16’50’’) va ser segon, i David Barranco (Prat Bike, 1h18’43’’) fou tercer.