Presentació de la tretzena Festa-Torneig Joan Petit

Imprimeix
Es va celebrar al Complex Esportiu Municipal La Bonaigua de Sant Just Desvern amb la presència de més de 200 persones.

L’acte de presentació de la Festa-Torneig Joan petit va anar a càrrec del periodista esportiu Lluís Canut que va explicar que es farà el 25 de maig on es preveu la participació d’un miler de persones. També va destacar els objectius de la jornada, que serà una jornada festiva, esportiva i solidària per ajudar a la Fundació Amics Joan Petit Nens amb Càncer a finançar un projecte d’investigació d’un tumor que perjudica al moll de l’os i que estudien des de l’Hospital de la Vall d’Hebron.

Els jugadors i esportistes de les entitats esportives de Sant Just van desfilar ahir per La Bonaigua, juntament amb el primer equip d’hoquei del Barça, que ha cedit dues samarretes i sticks d’hoquei per sortejar-los i recaptar fons. El mateix han fet els primers equips de futbol del Futbol Club Barcelona i del Reial Club Deportiu Espanyol, que han donat una samarreta signada pels seus jugadors.

A més, el Carrau Blau també sortejarà la figura que han creat els seus alumnes, inspirat en la figura del padrí de la festa, el futbolista Éric Abidal. Finalment, el futbolista no va poder assistir ahir a la festa perquè l’entrenador del Barça, Tito Vilanova, el va convocar per jugar avui a Munich contra el Bayern, en l’anada de les semifinals de la Champions, però va voler ser-hi present a través d’un vídeo que van poder veure els assistents a La Bonaigua.

La presentació ahir de la 13a Festa-Torneig Joan Petit va servir perquè l’alcalde de Sant Just, Josep Perpinyà, agafés el testimoni de la cullera de fusta, el símbol del torneig, de la mà d’Albert Batalla, l’alcalde de La Seu d’Urgell. Batalla destacava ahir què representa per un municipi poder organitzar una festa com aquesta.

La 13a Festa-Torneig Joan Petit tindrà lloc el proper 25 de maig a Sant Just, durant tota la jornada, amb activitats diverses al llarg del matí pels nens i nenes i amb un torneig amistós d’hoquei a la tarda.

Marçal Fontanals – ASJD / Foto: Arxiu