El Baix Llobregat, capital del bàsquet de formació català

Imprimeix
Castelldefels i Viladecans seran les seus de la Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Preferent.

La Final a Quatre del Campionat de Catalunya Júnior Preferent es disputarà aquest dissabte 27 i diumenge 28 d'abril a Castelldefels, Ciutat del Bàsquet Català 2013 (masculina) i Viladecans (femenina).

A la masculina estan classificats el Joventut de Badalona, FC Barcelona, CB Cornellà i CB Sant Josep de Girona. Els quatre equips jugaran al Complex Esportiu de Can Vinader (Castelldefels) i els emparellaments de semifinals són: FC Barcelona Regal-CB Cornellà (27 abril, 16.15 hores) I Joventut de Badalona-CB Sant Josep de Girona (27 abril, 18.15 h). La final (19 h) i el partit per al tercer (17 h) i quart lloc es jugaran diumenge 28 d’abril. El darrer campió va ser el Barça.

Mentre , l’Atrium de Viladecans acollirà la Final a Quatre femenina. Els conjunts classificats són el Platges de Mataró, Femení Sant Adrià, Segle XXI I CEJ L’Hospitalet. Dissabte 27 d’abril es jugaran les semifinals: Femení Sant Adrià-Segle XXI (11 h) I Platges de Mataró-CEJ L’Hospitalet (13 h). Diumenge es jugarà el partit de consolació (10.45 h) i la final (12.45 h). El darrer campió va ser el Platges de Mataró.

Marçal Fontanals / Foto: CBC