El CH Sant Joan Despí, campió infantil de la Sèrie A-2

Imprimeix
Els blanc-i-vermells es van imposar a la final a l’Escola d’Handbol Gavà per un ajustat 28 a 27.

Aquest cap de setmana es va celebrar la fase final de la Lliga Catalana Cadet i Infantil masculina Sèrie A-2.  La Fase Final infantil, disputada al Pavelló Salvador Gimeno de Sant Joan Despí, va comptar amb la participació, a més del conjunt local, de l’Escola d’Handbol Gavà, CH Salou i UE Sarrià. I podríem dir que aquesta fase ha estat de les més igualades, on, tres dels quatre partits, s’han resolt per diferencies mínimes al marcador.

A la primera semifinal, el CH Sant Joan Despí va aconseguir la victòria més còmode de tota la fase, superant al CH Salou per deu gols de diferència, 33 a 23. A la segona, ja van començar els partits ajustat i  l’Escola d’Handbol Gavà va superar a la Unió Esportiva Sarrià per 29 a 31, després d’arribar empatats, a 15, a la mitja part.

Diumenge, al partit del tercer i quart lloc, la Unió Esportiva Sarrià va superar per la mínima al CH Salou, 29 a 30. Tot i arribar per davant en el marcador a la mitja part, 18 a 15, el conjunt tarragoní  es va veure superat a la segona part i va cedir davant del conjunt gironí. A la gran final es va viure un altre resultat ajustat, i és que la victòria del CH Sant Joan Despí, davant de l’Escola d’Handbol Gavà, va ser per 28 a 27. El partit va ser emocionant fins els últims moments, però els locals es van en dur el partit i el títol davant de la seva afició.

Marçal Fontanals / Foto: CHSJD