Doblet de la petanca pratenca al Català l’absolut masculí

Es va celebrar a les pistes del CP At. Cerdanyola-Serraparera el Campionat de Catalunya individual.

El passat diumenge 14 d'abril va tenir lloc la jornada final del Campionat de Catalunya Individual que va tenir com a escenari les pistes del CP At. Cerdanyola-Serraparera. La competició va aplegar més de 100 jugadors, preclassificats a les jornades anteriors i a les quatre delegacions provincials en el cas de les categories homologades.

A la categoria absoluta masculina, els dos primers llocs van ser per jugadors del CP Prat. Lucas Álvarez va ser primer, mentre que Francisco Javier Flores fou segon després de vèncer a la final per 13 a 4. Mentre, a la femenina, Isabel Acosta, del CP El Castillo de Castelldefels, va ser sotscampiona de Catalunya ja que va perdre la final davant Rosario Inés (CEP Calafell-Platja) per 13 a 8. I a la categoria juvenil, Sergio Marco (CP Prat) fou tercer.

D’altra banda, a la categoria femenina autonòmica, Ana Mejía Fuentes, del CP Acer Olesa, es van proclamar campiones després de guanyar la final davant Yvonne Rubio (CP Trinidad) per 13 a 9.