Escoles participen a la Trobada Comarcal de Jocs Populars

Imprimeix
L’activitat es va portar a terme al Parc del Llobregat de Sant Feliu de Llobregat i van participar 432 alumnes.

El passat dimecres 10 i dijous 11 d’abril es van dur a terme les dues convocatòries de la V Trobada Comarcal de Jocs Populars per a Centres Educatius de primària del Baix Llobregat d’aquest curs 2012-2013. Aquesta activitat està dirigida al Cicle Mitjà (3r i 4t de primària).

Aquest curs hem comptat amb la participació de nou escoles de la comarca: Escola La Garalda i Escola Jacint Verdaguer de Pallejà, Escola Joan Perich Valls de Sant Joan Despí, Escola Antoni Tàpies , Escola Benviure i Escola Rafael Casanova de Sant Boi de Llobregat, Escola Mansuet de Collbató i l’Escola Montpedrós de Santa Coloma de Cervelló.

Durant tres hores (10.00 – 13.00) l’alumnat participant va poder gaudir dels següents jocs populars (Bitlles Catalanes, Petanca, La “Rayuela”, Xapes, Les Gomes, El Mocador, Saltar a la Corda, Caniques, Les Cadires Musicals, Sogatira, La Xarranca, Cursa de Sacs, Anem a Ballar i Mikado).

Entre els dos dies d’activitat s’han reunit un total de 432 alumnes de la comarca del Baix Llobregat, on el Consell Esportiu del Baix Llobregat ha volgut fomentar els Jocs Populars des d’una vessant educativa a totes les escoles participants.

Marçal Fontanals - CEBLLOB / Foto: CEBLLOB