Tot a punt per a la quarta edició de La Portals-Volta a Montserrat

Participaran 1.500 ciclistes, i també es farà una caminada i una ultra d’homenatge a Núria Picas.

La Portals, la quarta edició de la Volta a Montserrat en BTT, es celebrarà aquest diumenge dia 14 d’abril amb les 1.500 places disponibles ja exhaurides. Pepe Cuevas, el president del CE La Taca, entitat organitzadora, diu que “la resposta torna a ser molt positiva i la implicació que hem tingut dels ajuntaments també ha estat magnífica, esperem viure un gran cap de setmana”. En aquest 2013, el dissabte 13 hi ha aperitiu d’alçada amb la que és La Portals Caminada (de 50 km i sortida a les 9.30 hores) i la prova Ultra Trail (70 km, 8.30 hores) que són un homenatge a la campiona del món d’ultra trails, la manresana Núria Picas. La sortida serà des de la Rambla de Mansuet de Collbató. Picas prendrà part en la caminada, i té previst ser a la prova de BTT de l’endemà, la qual, com les dues de dissabte, no serà competitiva. Hi ha la col·laboració de l’AE 4.000 Peus i el recorregut de l’ultra és: Collbató, el Bruc, Castellolí, can Maçana, Marganell, Castellbell i el Vilar, Monistrol i l’arribada de nou al poble de Collbató.

Pepe Recio, protagonista

La Portals de BTT començarà a les 8.30 hores de diumenge 14 des de la pista coberta de Collbató, amb 60 quilòmetres de recorregut. Es fa també la pedalada solidària (amb La Marató de TV3) que tindrà 9 km de distància. La Portals d’enguany farà acte de reconeixement a Pepe Recio, exciclista professional dels anys 80. Altres participants destacats seran Marino Lejarreta, Melcior Mauri, José Luis Laguia o Sílvia Rovira.

Marçal Fontanals / Foto: LP

 

Un petit mitjà amb grans audiéncies...

Reportatges

Fotonotícies

Opinió

Mapa Baix Llobregat Castelldefels Begues Gavà Sant Climent de Llobregat Viladecans Sant Boi de Llobregat El Prat de Llobregat Cornellà de Llobregat Esplugues de Llobregat Sant Joan Despí Sant Just Desvern Santa Coloma de Cervelló Sant Felíu de Llobregat San Vicenç dels Horts Molins de Rei Torrelles de Llobregat Vallirana Cervelló La Palma de Cervelló Pallejà El Papiol Corbera de Llobregat Sant Andreu de la Barca Castellví de Rosanes Martorell Sant Esteve de Sesrovires Abrera Olesa de Montserrat Esparreguera Collbató
© 2021 Grup Baix Media S.L. All Rights Reserved. Designed By La Premsa del Baix